Psoriasis on viheliäs tulehdustauti

Psoriasis (psoriaasi, psori) on tulehduksellinen pitkäaikaissairaus, joka aiheuttaa iho- ja niveloireita. Iho-oireet ovat useimmiten tarkkarajaisia, punoittavia ja paksuuntuneita läikkiä, jotka hilseilevät. Viheliääksi sen tekee läikkien kutina ja ajoittainen arkuus. Psoriasis voi oireilla millä tahansa ihoalueella, mutta tyypillisimpiä paikkoja ovat kyynärpäät, polvet ja hiuspohja.

Tutkimukset ovat todenneet, että harmiksi psoriasikseen ei ole olemassa parantavaa hoitoa, mutta onneksi oireet ovat useimmissa tapauksissa hallittavissa hoidolla. Luonnonmukaisia tuotteita etsiville on tehokas voide: laventelivoiteella estetään ongelmakohtien kuivumista ja kutinaa, mutta antiseptisyytensä ansiosta voide myös edesauttaa ihon normaalia toimia.

Luonnollinen voide psoriasiksen hoitoon: laventelivoide rauhoittaa ja sopii hartsiallergikoille

Psoriasiksen hoitoon on usein käytetty kuusenpihkavoidetta, mutta laventelivoide on mainio vaihtoehto. Psoriasiksen voiteita etsiville laventelivoide on luonnonmukainen ja tehokas vaihtoehto, joka edesauttaa ihon normaalia toimintaa antiseptisyytensä ansiosta.

Laventelivoide on uutettua laventelia, kylmäpuristettua rypsiöljyä ja mehiläisvahaa sisältävä luonnontuota, jossa ei ole kuusenpihkavoiteen tavoin luonnonhartsia, joten se sopii myös hartsiallergikoille.

Antiseptisyytensä (pieneliöitä tuhoavan ominaisuutensa) ansiosta laventelivoide on käyttötavoiltaan hyvin samankaltainen kuin kuusenpihkavoide. Eron tekee laventelivoiteen rentouttava ja rauhoittava vaikutus, kun kuusenpihka voi olla vaikutuksiltaan hieman ärhäkämpi.

Psoriasiksen hoito laventelivoiteella

Laventelivoide on rauhoittava ja rentouttava antiseptinen voide, joka sopii monenlaisiin iho-ongelmiin ja koko kehon hierontavoiteeksi. Laventelivoide toimii psoriasiksen lisäksi ihottumiin, atooppisen ihon, hilseilevän ihon, silsan ja kutiavan päänahan hoidossa. Laventelivoiteella on myös rauhoittava vaikutus yöuneen joko rinnalle levitettynä tai jalkakääreenä.

Laventelivoide sisältää mehiläisvahaa, joka on tunnetuista luonnonvahoista vanhin ja sisältää antibakteerisia aineita. Mehiläiset rakentavat vahasta kennoja ja peittävät sillä valmiin hunajan. Mehiläisvahaa käytetään lääketeollisuudessa.

Laventelivoide on helppokäyttöinen ja vaivaton levittää ongelmapaikoilla, kuten jalka- ja polvitaipeisiin sekä nivusiin. Voidetta riittää ohut kerros, jotta se pääsee imeytymään ihoon. Laventelivoide tuoksuu luonnollisen miellyttävältä.

Luonnonmukainen Lönnrotin jalanjäljissä

Kuusenpihka Avux nappaa innostuksensa luonnonmukaisiin tuotteisiin 1800-luvulta Elias Lönnrotilta, joka käytti luonnon antimia kansanlääkinnässä. Yrityksen perustaja Anna Leena Toivanen valmistaa luonnonmukaisia tuotteita yli 25 vuoden kokemuksella ja on nähnyt niiden positiivisen vaikutuksen psoriasiksen hillinnässä.

– Olemme saaneet kiitosta asiakkailtamme laventelivoiteen avusta psoriasiksen hoidossa, joka on auttanut esimerkiksi laaja-alaiseen pääalueihottumaan ja korvien hilseilyyn. Asiakas oli tilannut tuotteet verkkokaupasta, mutta tuli oikein paikanpäälle näyttämään siloposkiaan muutaman viikon käytön jälkeen, Toivanen kertoo.

– Olen joka kerta haltioissani, kun joku saa psoriasiksen hallintaansa. Ihmiset ovat myös ihmeissään, että meiltä löytyy myös saippuaa, joka toimii psoriasiksen hoitoon. Hengitän sitä tunnetta, kun asiakkaat tulevat sanomaan, että se auttoi ja päässä ei näe enää minkäänlaista psoriasista.

Miksi luonnonmukainen voide psoriasiksen hoitoon on parempi vaihtoehto?

Lääkärinä suomalaista luontoa hyödyntänyt Lönnrot oli tunnettu opetuksistaan, joissa heijastui luonnonmukaisuus terveyden huoltamisessa ja tukemisessa. Luonnosta löytyy pihkasalvaa ja yrttejä, joissa on itsessään ainesosia, jotka auttavat ylläpitämään ihmisen terveyttä.

Pihkasalvoja ja laventelivoidetta käytetään muun muassa haavojen hoitoon, paarmojen puremiin, hyttysten pistoihin, palovammoihin, iho-ongelmiin sekä korva- ja hammassärkyyn.

Kokeile näitä psoriasiksen hoitoon

×

Hello!

Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@quadlayers.com

× Lähetä WhatsApp-viesti