Yrityksen tarina

HAVUKA OY – ELIAS LÖNNROTIN POHJOLAN KULTA

Matkamies herää keväisenä aamuna kuusimetsän keskellä. Aamukasteen vesipisarat poimulehdillä ovat kuin helmiä, joilla hän pesee kasvonsa. Hän on vaeltanut jo pitkään, mutta iloitsee jokaisesta päivästä pohjoisen Suomen luonnossa. Hän venyttelee, nauttii aamiaista, vetää tuohirepun selkäänsä ja jatkaa taivaltaan paljain jaloin kylästä kylään. Välillä hän pysähtyy keräämään metsän antimia, katajanmarjoja, pihkaa, kuusen oksista kerkkiä. Näyttää aivan siltä kuin luonto puhelisi tälle matkaajalle ja matkaaja luonnolle.

Tämä matkamies on luonnontieteen edelläkävijä, lääkäri ja runojen keräilijä Elias Lönnrot.

Elias Lönnrot teki valtavan työn näillä runonkeruuretkillään perimätiedon säilyttämisessä. Hän vieraili runonlaulajien luona ja tallensi heidän laulunsa. Runojen pohjalta syntyi Kalevala, joka on Suomen kansalliseepos. Mutta Elias Lönnrot on rakentanut toisenkin tärkeän perinnön -tietoa suomalaisen luonnon parantavasta voimasta ja luonnon omista rohdoista.

HAVUKA OY jatkaa Elias Lönnrotin polkua ja tuo Eliaksen reseptien mukaan tehdyt luontaistuotteet nykyaikaan.

Havuka on kulkenut Eliaksen polulla jo sukupolvien ajan. Eliaksen oppi on siirtynyt ensin isältä tyttärelle arjen tilanteissa sekä maatilan töissä. Tytär teki elämän mittaisen työn Eliaksen perintöä vaalien ja kehitti Havukan kuusenpihkavoiteet Eliaksen reseptien pohjalta. Vuosien aikana hoitotyössä tytär pääsi todistamaan voiteiden tehoa.

Näin sinäkin voit kutsua luoksesi osan ainutlaatuista suomalaista luontoa, palasen Elias Lönnrotin matkaa, Pohjolan luonnon arvokasta kultaa!

Valmistaja

Havuka Oy
Kaarnakatu 2 A 14

37150 Nokia

Puh. 050 381 9464
Y-tunnus 3113383-4

Tuotteet

 • Kuusenpihkavoide 30% – Elias Lönnrot HAVUKA

  27,9049,90
 • Kuusenpihkasaippuapala

  5,9012,90
 • Kuusenpihkahuulivoide 4g

  12,90
 • Laventelivoide – HAVUKA

  27,9049,90
 • Kaali-inkivääri-kuusenpihkavoide – Elias Lönnrot HAVUKA

  27,9049,90

Ota yhteyttä

  Nimi (pakollinen)

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  ×

  Hello!

  Click one of our representatives below to chat on WhatsApp or send us an email to hello@quadlayers.com

  × Lähetä WhatsApp-viesti